DIN ERHVERVSREJSE ER ALTID VORES VIGTIGSTE OPGAVE

Vi er ikke et kæmpe rejsebureau, men vores viden og erfaring er stor. Vores stærke sider ligger i at servicere dig og din virksomheder med de mest hensigtmæssige rejser … til den rigtige pris, i forhold til ønsket kvalitetsniveau.

Hos os er dine rejseplaner i sikre hænder – også når de uforudsete ting sker! Du kan nemlig altid få forbindelse tilos både dag og nat året rundt – også juleaften!

Vi står personligt indenfor din oplevelse og vores succes opstår først når du bestiller din næste erhvervsrejse hos os!

Annette Steenfat

Annette Steenfat, indehaver

VI LEVERER MED SUCCES ERHVERVSREJSER TIL BLANDT ANDET …

Hos Jorgensen Engineering har vi valgt Det Lille Erhvervsrejsebureau fordi vi altid kan komme i kontakt med dem, de er fleksible og løser vores problem, når vi er på farten

Jens Nyeng,
Managing Director /CEO

Rejser mere end 150 dage årligt, ofte med rejser arrangeret med kort varsel. Medarbejderne hos Det Lille Erhvervsrejsebureau er de mest serviceorienterede, hurtige og responsive jeg nogensinde har arbejdet med. De er altid tilgængelige og det gør man føler sig tryg når udfordringerne melder sig på rejserne.

Peter Levin,
Egon Zehnder

Lige siden det lille Erhvervsrejsebureau startede har vi nydt godt af deres altid store hjælpsomhed og professionalisme. De står på pinde for, at vi får den allerbedste tur og service.
Vi nyder godt af samarbejdet.

 

Erik Haugaard,
ENH Engineering A/S

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Similique beatae quaerat reprehenderit quod possimus magni?

Navn Efternavn,
Titel