VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

 

En forretningsrejse, er sjældent kun et spørgsmål om, at komme fra punkt A til B. Derfor stiller vi vores erfaring til rådighed for dig og hjælper dig med, at sørge for at alt klapper, så du blot skal koncentrere dig om dit arbejde!

Du kan enten ringe til os på +45 63 16 00 16 eller starte med at sende en forespørgsel nedenfor. Så vender vi tilbage til dig med minimum 2 tilbud på din erhvervsrejse.

UDFYLD DINE ØNSKER TIL DIN REJSEPLAN
SÅ KONTAKTER VI DIG!
  VI LEVERER MED SUCCES ERHVERVSREJSER TIL BLANDT ANDET …

  Hos Jorgensen Engineering har vi valgt Det Lille Erhvervsrejsebureau fordi vi altid kan komme i kontakt med dem, de er fleksible og løser vores problem, når vi er på farten

  Jens Nyeng,
  Managing Director /CEO

  Rejser mere end 150 dage årligt, ofte med rejser arrangeret med kort varsel. Medarbejderne hos Det Lille Erhvervsrejsebureau er de mest serviceorienterede, hurtige og responsive jeg nogensinde har arbejdet med. De er altid tilgængelige og det gør man føler sig tryg når udfordringerne melder sig på rejserne.

  Peter Levin,
  Egon Zehnder

  Lige siden det lille Erhvervsrejsebureau startede har vi nydt godt af deres altid store hjælpsomhed og professionalisme. De står på pinde for, at vi får den allerbedste tur og service.
  Vi nyder godt af samarbejdet.

   

  Erik Haugaard,
  ENH Engineering A/S

  Vi bruger Det Lille Erhvervsrejsebureau fordi de er hurtige, ved hvordan vi gerne vil rejse og altid er meget fleksible og tilgængelige

   

  Enrico Krog Iversen,
  OnRobot